Nové dárkové poukazy

Vzhledem k tomu, že výrazně vzrostl zájem o nákup kurzů také ve formě dárku, připravil jsem pro Vás novou podobu dárkových poukazů. Nové poukazy více vyhovují potřebám fotoškoly a vylepšují celkový první dojem z dárku.

V čem jsou nové poukazy lepší?

Doposud používané dárkové poukazy měly formát převzatý původně z Anglických slovíček, tj. měly podobu podlouhlého kupónu, který se dobře vešel do poštovní obálky typu DL.

V rámci Online fotoškoly už ale fyzické kupony nezasílám, pakliže se na tom s někým výslovně předem nedomluvíme, a stávající formát dárkových poukazů proto příliš nevyhovoval.

Kupóny jsem pro Vás proto přepracoval do podoby "dárkového certifikátu" formátu A4, jehož náhled můžete vidět vpravo. Nový poukaz je díky tomu možné snadno vytisknout na jakékoliv kancelářské tiskárně, bez nutnosti následně jej zastřihávat, atp.

Kromě změny formátu a grafické podoby poukazů jsem taktéž přesunul základní informace pro obdarovaného, dříve zasílané v samostatném dokumentu, do online podoby (náhled viz zde).

Odkaz na tyto informace obdarovaný najde přímo na svém dárkovém poukazu. K dárkovému poukazu tak nyní již není potřeba nic dalšího přikládat. Věřím, že tyto změny pomohou docílit lepšího prvního dojmu z dárku a usnadní obdarovanému první kontakt s Online fotoškolou.

Dříve zakoupené aktivační kódy

Těm z Vás, kteří si v posledních několika týdnech zakoupili na Online fotoškole kurz a v objednávce uvedli, že se bude jednat o dárek, jsem zpětně zaslal jejich aktivační kódy taktéž v tomto novém designu. Měli byste je najít ve Vaší emailové schránce. Pokud ne, kontaktujte mne emailem, rád Vám Váš kód v novém designu taktéž zašlu.

Užitečný článek? Dejte o něm vědět ostatním! Máte připomínky? Napište mi email na info@onlinefotoskola.cz .

Začínáte s fotografováním? Hledáte ucelený kurz, který Vás rychle a názorně naučí to nejdůležitější, co je třeba pro tvorbu technicky, obsahově i esteticky zdařilých fotografií? Přesně tohle nabízí Kurz základů fotografování.

Kam dál?