Nový systém prodlužování přístupů

Dnes byla do systému zapracována funkcionalita prodlužování přístupových licencí. Prodlužování přístupů je tak nyní snadno dostupné všem a má jasná pravidla. Podrobnosti v článku.

Změnu podmínek prodlužování přístupů jsem oznámil již koncem minulého kalendářního roku. Nyní jsem se konečně dostal k tomu nový systém prodlužování také skutečně zrealizovat a zapracovat do webu.

Změny v zásadě odpovídají dříve avizovanému záměru. Přístupy do kurzů bude nyní možné libovolně obnovovat a prodlužovat za předem stanovené ceny. Oproti původnímu plánu jsem ovšem přidal ještě možnost prodloužení přístupu o dva měsíce za 500,- Kč.

Ceny prodlužování jsou tedy následující:

  • Prodloužení přístupu o 2 měsíce - 500,- Kč
  • Prodloužení přístupu o 6 měsíců - 1000,- Kč
  • Prodloužení přístupu o 12 měsíců - 1500,- Kč

Možnost prodloužení se účastníkům v systému objeví 45 dnů před koncem platnosti jejich přístupové licence. Prodloužení se objednává stejným způsobem jako samotné kurzy a i vyřízení objednávky probíhá v zásadě stejně. Prodloužení přístupu bude možné provést i po úplném vypršení přístupové licence. Postup kurzem přitom vždy zůstane zachován.

Všichni, kteří některý z kurzů v minulosti nedokončili, tak mají možnost se nyní ke kurzu za výhodných podmínek vrátit. A to i pokud jej studovali před mnoha lety. Ovšem nejen to. Možnost obnovení / prodloužení přístupu budou mít dokonce i ti, kteří kurz v minulosti dokončili.

Jinými slovy, kdokoliv se nyní může rozhodnout, že se vrátí k dříve zakoupenému kurzu a to z libovolného důvodu, např. i jen za účelem opakování, oživení si svých znalostí, atp.

(Ilustrační foto: Passo Gardena, Dolomity, Itálie, říjen 2022)

Užitečný článek? Dejte o něm vědět ostatním! Máte připomínky? Napište mi email na info@onlinefotoskola.cz .

Začínáte s fotografováním? Hledáte ucelený kurz, který Vás rychle a názorně naučí to nejdůležitější, co je třeba pro tvorbu technicky, obsahově i esteticky zdařilých fotografií? Přesně tohle nabízí Kurz základů fotografování.

Kam dál?