Doporučení účastníkům kurzů v souvislosti s pandemií (podzim 2021)

Ačkoliv jsme všichni doufali v opak, COVID-19, zdá se, stále ještě není zcela za námi a pravděpodobně nás tak všechny čeká další náročný podzim a zima.

I nadále tak platí to co doposud, tedy že se všem účastníkům kurzů doporučuje, aby při plnění samostatných prací zohlednili aktuální epidemiologickou situaci a nevystavovali se při focení zbytečnému riziku.

Stejně jako loni si tedy i letos můžete přiměřeným způsobem upravit zadání těch samostatných úloh, jejichž náplní je focení mezi lidmi. Je jen potřeba zachovat hlavní téma a hlavní smysl dané úlohy.

Zadání si můžete přizpůsobit i bez předchozí domluvy. Pokud si však nebudete jisti, jakým způsobem zadání vhodně upravit, jednoduše mne kontaktujte a to nejlépe přímo v komentářích u dané úlohy - vymyslíme pro Vás alternativní zadání, které zachová původní smysl a účel úlohy, avšak umožní Vám vyhnout se zbytečnému zdravotnímu riziku.

Užitečný článek? Dejte o něm vědět ostatním! Máte připomínky? Napište mi email na info@onlinefotoskola.cz .

Začínáte s fotografováním? Hledáte ucelený kurz, který Vás rychle a názorně naučí to nejdůležitější, co je třeba pro tvorbu technicky, obsahově i esteticky zdařilých fotografií? Přesně tohle nabízí Kurz základů fotografování.

Kam dál?