Speciální podzimní nabídka: dárek zdarma ke každému kurzu!

Ke každému kurzu fotografování zakoupenému do konce listopadu nyní obdržíte jako dárek též roční přístup do plné verze výukového systému Anglická slovíčka. Ten můžete využít Vy sami nebo jej můžete někomu věnovat, třeba k Vánocům. Podrobnosti v článku.

Náplň a podmínky akce

Tato nabídka se vztahuje na všechny fotografické kurzy zakoupené na stránkách Online fotoškoly v období od 1. 11. 2023 do 30. 11. 2023.

Pozor! Do akce budou zahrnuty jen ty objednávky, které budou zadané (vytvořené) v průběhu výše uvedeného období a které budou zároveň uhrazené v plné výši nejpozději do 5. 12. 2023.

Ke každé objednávce fotokurzu, která splní podmínky viz výše, obdržíte zdarma roční přístup do výukového systému Anglická slovíčka v hodnotě 1280,- Kč. Přístup dostanete ve formě aktivačního kódu / dárkového poukazu. Ten můžete buďto sami využít nebo někomu dát.

Není přitom rozhodující, jaký fotografický kurz si vyberete - akce platí pro všechny kurzy bez rozdílu a to vč. nedávno spuštěného Kurzu focení mobilem.

Tuto akci je možné kombinovat s dalšími akcemi, tak např. s časově omezenou slevou na konkrétní kurz fotografování.

Co jsou Anglická slovíčka?

Jedná se o online výukovou aplikaci zaměřenou na trénování a udržování anglické slovní zásoby. Aplikace má formu webové stránky a je určená pro stolní počítače a notebooky. Je vhodná pro začátečníky i pokročilé. Více se dočtete zde.

Co musím udělat, abych dárkový poukaz získal(a)?

Nemusíte dělat vůbec nic nad rámec běžné objednávky. Tedy stačí si jen do konce listopadu objednat kterýkoliv z kurzů na Online fotoškole a uhradit jej včas, tzn. nejpozději do výše uvedeného data. Dárkový poukaz s přístupem do plné verze Anglických slovíček pak automaticky obdržíte emailem v rámci vyřízení Vaší objednávky.

Co když chci i samotný fotografický kurz kupovat jako dárek?

Na tom vůbec nezáleží, akce platí pro všechny kurzy fotografování zakoupené ve výše uvedeném období. Budete-li kurz focení kupovat jako dárek, obdržíte tedy vlastně dva poukazy - jeden na kurz fotografování a druhý s ročním přístupem do Anglických slovíček. Jak přesně s oběma dárkovými poukazy naložíte, to je pak zcela na Vás. Můžete každý poukaz věnovat někomu jinému, můžete jeden poukaz darovat a druhý si nechat pro sebe nebo můžete někomu udělat radost hned dvakrát!

Co když si zakoupím dva či více fotokurzů? Obdržím dárek víckrát?

Ano! Ke každému kurzu dostanete jeden aktivační kód s ročním přístupem do plné verze Anglických slovíček.

Co když budu chtít zakoupený fotokurz vrátit?

Pro fotokurzy zakoupené v rámci této akce platí standardní záruka spokojenosti / storno podmínky, tak jak se uvádějí na stránkách s nabídkou jednotlivých kurzů, dárek je však vázaný na zakoupený kurz.

V případě, že byste se rozhodli kurz zakoupený v rámci této akce vrátit, bude dárkový aktivační kód do Anglických slovíček zneplatněn. V případě, že by aktivační kód do Anglických slovíček byl v době vyřizování žádosti o vrácení peněz již využit, bude z vracené částky odečtena běžná cena ročního přístupu do Anglických slovíček, tzn. částka 1280,- Kč.

V reálu se ale nestává, že by lidé kurzy vraceli. Předchozí odstavec tedy řeší spíše jen teoretickou situaci, která s největší pravděpodobností nenastane.

Týká se speciální akce též prodlužování přístupů do již dříve zakoupených kurzů?

Nikoliv. Akce platí jen pro nově zakoupené kurzy (nové přístupové licence nebo nové dárkové poukazy). Prodlužování již existujících přístupových licencí do této akce zahrnuto není.

(Ilustrační foto: říčka Pšovka, nedaleko rybníku Kačírek, Kokořínsko, říjen 2023)

Užitečný článek? Dejte o něm vědět ostatním! Máte připomínky? Napište mi email na info@onlinefotoskola.cz .

Začínáte s fotografováním? Hledáte ucelený kurz, který Vás rychle a názorně naučí to nejdůležitější, co je třeba pro tvorbu technicky, obsahově i esteticky zdařilých fotografií? Přesně tohle nabízí Kurz základů fotografování.

Kam dál?