Certifikáty o absolvování kurzů

Pro úspěšné absolventy kurzů jsou nyní k dispozici certifikáty o absolvování. Podmínkou získání certifikátu je úplné dokončení příslušného kurzu. O certifikát si mohou zažádat nejen čerství absolventi, ale i ti, kteří některý z kurzů dokončili v minulosti. Podrobnosti v článku.

K čemu je certifikát dobrý?

Certifikát dokládá, že účastník daný kurz úspěšně zvládl. Certifikát není a nemá být chápán jako nositel formální, všeobecně uznávané kvalifikace. Má spíše funkci motivační. Zároveň slouží jako symbolické završení kurzu - je to jakási "tečka" na závěr a svého druhu "trofej".

Jakou mají certifikáty podobu?

Certifikáty se vydávají pouze v "papírové" podobě. Mají formát A4 a jsou tištěné na fototiskárně, kvalitními inkousty a na kvalitní fotopapír. Díky tomu certifikáty nejenom dobře vypadají, ale zároveň si svůj pěkný vzhled i dlouhodobě udrží a to dokonce i v případě, že budou vystavené působení denního světla (tj. např. pověšené na zdi).

Jak lze certifikát získat?

Jedinou podmínkou získání certifikátu je úplné dokončení příslušného kurzu. Za dokončený se kurz považuje ve chvíli, kdy se na stránce s plánem kurzu zobrazí "100%". Jakmile účastník tuto podmínku splní, může si na stránce "Můj účet" o certifikát zažádat.

Jakým způsobem jsou certifikáty doručovány?

Certifikáty jsou zasílány poštou, v ochranném obalu, který minimalizuje riziko jejich poškození (pomačkání, zašpinění, apod.). Účastník certifikát obdrží nejpozději do 60 kalendářních dnů ode dne podání žádosti, obvykle však dříve.

Platí se něco za vystavení a zaslání certifikátu?

Vystavení originálu certifikátu a jeho první zaslání poštou je bezplatné.

Užitečný článek? Dejte o něm vědět ostatním! Máte připomínky? Napište mi email na info@onlinefotoskola.cz .

Začínáte s fotografováním? Hledáte ucelený kurz, který Vás rychle a názorně naučí to nejdůležitější, co je třeba pro tvorbu technicky, obsahově i esteticky zdařilých fotografií? Přesně tohle nabízí Kurz základů fotografování.

Kam dál?