Doprovodný YouTube kanál Online fotoškoly

Online fotoškola má nyní svůj doprovodný YouTube kanál stejného jména. Tento kanál bude sloužit, jak jinak, k publikování videí s fotografickou tematikou. Jednotlivá videa budou současně zveřejňována také přímo zde na stránkách fotoškoly.

Kde nový kanál najdu?

Nový YouTube kanál Online fotoškoly se nachází zde.

O čem budou videa pojednávat?

Videa se budou zabývat rozličnými tématy souvisejícími s fotografováním, zejména pak těmito:

  • teorie fotografování,
  • praktické tipy pro focení konkrétních typů snímků,
  • tipy na fotograficky zajímavé lokality,
  • doporučení pro výběr vybavení,
  • ukázky použití různého vybavení,
  • ukázky konkrétních postupů při úpravách,
  • praktické ukázky svícení
  • a podobně.

Jak často budou videa přidávána?

Nový obsah budu přidávat nepravidelně, na občasné bázi. Videa budu natáčet v době, kdy zrovna nepojedu nikam fotit a nebudu zcela vytížený hodnocením samostatných prací pro účastníky kurzů ani rozvojem fotoškoly. Jinými slovy, tvorba videí pro mě bude jakási "výplňová aktivita", které se budu věnovat jednoduše tehdy, když na ni bude čas.

Jak na tom budou videa po stránce produkční kvality?

Mým dlouhodobým cílem je dopracovat se vysoké úrovně produkční kvality, snad až porovnatelné s jednodušší televizní tvorbou. V současnosti mám k tomuto cíli ale ještě hodně daleko. Proto prosím o Vaši shovívavost, zvlášť z počátku. Věřím ale, že produkční kvalita se postupem času bude zlepšovat.

Jak se dozvím o nově přidávaných videích?

Máte-li účet Google, jednoduše se přihlašte k odběru kanálu a klikněte na "zvoneček". Díky tomu budete dostávat na mobil anebo emailem oznámení pokaždé, když přidám nové video.

Videa budu současně zveřejňovat také zde, přímo na stránkách fotoškoly, v sekci Články. Každé jednotlivé video bude publikované jako samostatný článek, přičemž pro tyto články bude zavedený nový štítek "Video", podle kterého půjde tento nový obsah jednoduše rozpoznat a filtrovat. Již existující videa byla do sekce Články přidána zpětně.

Připomínky, náměty

Náměty a připomínky k novému kanálu resp. k jednotlivým videím samozřejmě vítám, stejně tak jako např. tipy, jak zlepšit produkční kvalitu, apod. - pište mi je nejlépe mailem na adresu "feedback@onlinefotoskola.cz".

Užitečný článek? Dejte o něm vědět ostatním! Máte připomínky? Napište mi email na info@onlinefotoskola.cz .

Začínáte s fotografováním? Hledáte ucelený kurz, který Vás rychle a názorně naučí to nejdůležitější, co je třeba pro tvorbu technicky, obsahově i esteticky zdařilých fotografií? Přesně tohle nabízí Kurz základů fotografování.

Kam dál?